Verhuur

Verhuur

De Hilversumse Verhuis Service bied diverse mogelijkheden voor o.a. de “Doe het Zelf verhuizer”, en dit in de vorm van het verhuren van een verhuislift met bediening, verhuiswagen met chauffeur, en een groot assortiment aan verhuismaterialen.

Verhuislift met bediening

De Hilversumse Verhuis Service heeft meerdere verhuisliften tot zijn beschikking, die uitstekend van pas komen als er van of naar een etage woning verhuist moet worden.

verhuislift2

Deze verhuisliften verhuren wij met bediening voor korte of langere periode, al naar gelang u hem nodig heeft.
Indien u bijvoorbeeld van of naar een appartement verhuisd dan kan het een pittige klus zijn om alle zware spullen de trap op te tillen.
Door de verhuislift te huren en te gebruiken om alle zware spullen naar boven of beneden te vervoeren kunt u veel tijd en energie besparen.
Wij bouwen de verhuislift voor u op en bedienen de lift zodat u er zeker van kan zijn dat alles veilig naar beneden of boven gaat.

Ook als het gaat om enkele zware en of grote stukken zoals een bank of kast die niet over de trap past, dan is een verhuislift de ideale oplossing.

Verhuiswagen met chauffeur

Indien u besluit om uw verhuizing voor het grootste gedeelte zelf te doen, maar u heeft niet de beschikking over een verhuiswagen, dan bied de Hilversumse Verhuis Service u de mogelijkheid om een verhuiswagen + chauffeur te huren.

U kunt kiezen uit verschillende afmetingen van een 18 m3 verhuiswagen voor een kleine verhuizing tot een 48 m3 verhuiswagen voor de wat grotere verhuizingen.
Al onze verhuiswagens zijn voorzien van een laadklep en zijn standaard verhuisklaar ingericht met verhuisdekens, en rollend materiaal.

Onze chauffeur helpt u mee met het laden en lossen van de auto en kan u voorzien van nuttige verhuistips tijdens uw verhuizing.

Verkoop en verhuur van verhuismateriaal

De Hilversumse Verhuis Service heeft een uitgebreid assortiment aan verhuismateriaal, wat u de mogelijkheid bied om uw verhuizing zelf uit te voeren met professionele materialen.

Zo hebben wij o.a. (vouw) verhuisdozen die gemakkelijk in en uit te klappen zijn, pakpapier voor al uw breekbare spullen, garderobedozen om uw hangkleding netjes over te verhuizen, verhuisdekens om uw spullen tijdens transport te beschermen, en diverse rollend materialen zoals een meubelhondje, steekwagen, dieplader, pianokar, rolcontainer etc.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment, voor overige materialen en prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen, wij adviseren u graag.
Voor meer informatie over verhuur, neem hier contact met ons op.