Bedrijfsverhuizingen

Bedrijsverhuizingen


Of het nu gaat om de interne verplaatsing, de opslag van uw kantoor meubelen, of de complete verhuizing van uw kantoor inventaris, de Hilversumse Verhuis Service verzorgt uw bedrijfs- en kantoorverhuizing volledig.

Net als bij een particuliere verhuizing draait het bij een bedrijfs- en kantoorverhuizing ook om een goede voorbereiding en planning.

Daarom zullen wij alle persoonlijke wensen in een gesprek met u doornemen, zodat uw bedrijf of kantoor zonder zorgen weer snel en efficiƫnt functioneert.

In- en uitpak werkzaamheden


Bij elke verhuizing of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfsverhuizing, zijn er heel wat spullen die veilig moeten worden ingepakt.

Dit vergt veel van uw tijd en aandacht in een toch al vaak hectische periode.
U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar de Hilversumse Verhuis Service kan u deze zorg ook uit handen nemen, wel zo gemakkelijk.

Wij zorgen er dan voor dat alle spullen in de daarvoor bestemde verhuisdozen gepakt worden.
Daarna zullen alle dozen voorzien van een etiket met daarop een verwijzing naar de inhoud en of kamertype, zodat als u alles weer zelf uitpakt alle dozen in de juiste vertrekken geplaatst kunnen worden tijdens de verhuizing.

Tevens kunt u er voor kiezen om alles weer te laten uitpakken door de verhuizers.

De- en montage werkzaamheden


U kunt er zelf voor zorgen dat de spullen die gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden voor transport gedaan zijn, maar heeft u niet de juiste gereedschappen of kennis dan kunnen wij u altijd van dienst zijn om dit voor u te verzorgen.
Het kan gaan om uw kasten en bedden en ook tijdens uw bedrijfsverhuizing om uw archiefkasten, bureau`s etc..

Opslag inboedels voor bedrijven


Uw bedrijf gaat tijdelijk naar een kleinere locatie, u gaat verbouwen of renoveren, dan kan het nodig zijn dat uw bedrijfs inboedel gedeeltelijk of helemaal opgeslagen dient te worden.

Er bestaat dan de mogelijkheid om uw inboedel voor een korte of langere periode bij ons op te slaan.

Uw bezittingen worden bij u voor de deur geladen in de benodigde opslagkisten of opslagcontainer, waarna wij deze plaatsen in onze eigen verwarmde en beveiligde opslagruimte.

Opslag en beheer archief


Misschien heeft u teveel archief en te weinig ruimte binnen uw bedrijf, dan bied de Hilversumse Verhuis Service de oplossing.
Wij kunnen uw archief eventueel voor u op volgorde inpakken, afhalen en plaatsen in de daarvoor bestemde ruimte in onze verwarmde en beveiligde loods.

Ook voor het beheren van uw archief kunt u bij ons terecht. Desgewenst kunnen wij dan op afroep het door u benodigde archief stuk bij u bezorgen, afhalen is in overleg ook mogelijk.

Indien u andere wensen heeft voor het opslaan van uw archief, wij kunnen altijd vrijblijvend de mogelijkheden met u bespreken en samen komen we tot een oplossing die het beste bij u past.

Handyman service bedrijfsverhuizingen


De Hilversumse Verhuis Service bied u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Handyman Service tijdens uw bedrijfs- en kantoorverhuizing, of eventueel los van uw verhuizing.

Het kan hier gaan om het ophangen van whiteboards, verlichting, bureau`s op hoogte stellen, of uw indeling van uw kantoor veranderen en weer of beter functioneerbaar maken.

Voor meer informatie over bedrijfsverhuizingen, neem hier contact met ons op.