Nieuws

Verhuizing te water

Met dit weer kan je je geen mooiere klus wensen. Een verhuizing over het water met het pondje. De klant had een woonboot aan de Zuwe en vroeg ons of wij hem wilden verhuizen. Natuurlijk wilden wij dat! Je kan alleen niet met de vrachtwagens over het water, helaas.. Dus hebben we een pondje gehuurd. We hebben alle spullen op het pondje geladen, heen en weer gevaren en zo de verhuizing gedaan. Top klus!!                                                     20160616_080546

Nieuwe wagens

In 1999 is de Hilversumse verhuis service opgericht. Toen ook klein begonnen maar inmiddels al zo ver dat hij in bezit is van onder meer; 3 kleine vrachtwagens, 3 grote vrachtwagens, 2 service auto’s, 3 verhuisliften en 3 heftrucks. Dat is dus al heel wat meer. Maar natuurlijk willen we wel bij de tijd blíjven en moeten we zo nu en dan alles weer wat upgraden.

Vandaar dit bericht om u even voor te stellen aan onze nieuwe wagens! Op de foto boven dit bericht zijn onze nieuwe wagens te zien. Links op de foto de kleine vrachtwagen, een Mercedes.  En rechts op de foto de grote vrachtwagen voor onder andere de grote verhuizingen en buitenlandse klussen, een Scania.

Wij zijn er ontzettend blij mee en hopen hiermee weer net zo veel mooie verhuizingen te mogen doen als met de andere wagens!

Actie foto’s!

Hebben wij u geholpen bij uw verhuizing en heeft u daar toevallig ook foto’s van genomen? Dan zouden wij héél graag een paar actie foto’s van onze mannen willen ontvangen. Dan zullen wij er een mooi stukje over schrijven op onze website.

U kunt de foto’s mailen naar onderstaand e-mail adres:

info@hilversumseverhuisservice.nl

Alvast ontzettend bedankt!

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe site! Er zijn wat veranderingen  ondergaan, zo kunnen we u hopelijk beter van dienst zijn.

Zo is het design van onze website behoorlijk veranderd. Nu kunt u sneller navigeren naar de informatie die u zoekt. Uiteraard kunt u gewoon de volume meter blijven gebruiken. De volume meter geeft een aardige schatting van het aantal kubieke meters wat verhuist moet worden. Zo kunnen wij een goede inschatting maken over de kosten.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!