Services

De Hilversumse verhuis Service bied u verschillende services om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen, zo is daar onze handyman die voor verschillende klussen kan worden ingezet en u kunt uw huis of bedrijfspand veegschoon door ons laten opleveren.

Handyman services

De Hilversumse Verhuis Service bied u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Handyman Service.

Of het nu gaat om het afnemen en ophangen van lampen, gordijnrails en schilderijen, het af- en aankoppelen van uw televisie, geluidsinstallatie of computer, onze Handyman staat altijd met het benodigde gereedschap voor u klaar.

Ook bij bedrijven kan onze Handyman een belangrijke rol vervullen, denkt u maar eens aan het ophangen van whiteboards, naamplaatjes, verlichting, bureau`s op hoogte stellen, of uw indeling van uw kantoor veranderen en beter functioneerbaar maken.

Dit kan tijdens uw verhuizing nodig zijn maar ook los van uw verhuizing kan onze Handyman u helpen.

Veeg schoon opleveren

Uw woning of bedrijfspand opleveren, een familielid verhuist naar een verzorgingstehuis, dit zijn enkele situaties waarin het nodig is om de woning of het bedrijfspand veegschoon op te leveren.

Hier kan de Hilversumse Verhuis Service u bij helpen; nadat de inboedel is verhuist kunnen wij er voor zorgen dat het pand veegschoon wordt opgeleverd.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld restmateriaal afvoeren, overtollige meubels afleveren op het daarvoor bestemde adres en indien nodig kunnen wij in overleg zelfs kleine herstelwerkzaamheden uitvoeren.

Voor meer informatie over onze services neem hier contact met ons op.