Particuliere verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Als u kiest voor de Hilversumse Verhuis Service dan kiest u voor vakmanschap en zekerheid.
Wij verhuizen dagelijks lokaal, regionaal en nationaal.

U kunt rekenen op persoonlijke aandacht voor, tijdens en na uw verhuizing.Omdat verhuizen toch vaak een stressvolle aangelegenheid is, wat u nu niet elke dag doet, kunt u rekenen op onze ervaren en gediplomeerde verhuizers die met zorg en aandacht uw verhuizing uitvoeren.

In- en uitpak werkzaamheden

Bij elke verhuizing of het nu gaat om een particuliere of een bedrijfsverhuizing, zijn er heel wat spullen die veilig moeten worden ingepakt.

Dit vergt veel van uw tijd en aandacht in een toch al vaak hectische periode.
U kunt dit natuurlijk zelf doen, maar de Hilversumse Verhuis Service kan u deze zorg ook uit handen nemen, wel zo gemakkelijk.

Wij zorgen er dan voor dat alle spullen in de daarvoor bestemde verhuisdozen gepakt worden.
Daarna zullen alle dozen voorzien van een etiket met daarop een verwijzing naar de inhoud en of kamertype, zodat als u alles weer zelf uitpakt alle dozen in de juiste vertrekken geplaatst kunnen worden tijdens de verhuizing.

Tevens kunt u er voor kiezen om alles weer te laten uitpakken door de verhuizers.

Senioren verhuizingen

De Hilversumse Verhuis Service verzorgt volledige verhuizingen voor senioren, in opdracht van de senioren , maar ook in opdracht van de kinderen of kleinkinderen.

Onze vakbekwame mensen zullen u met veel zorg en aandacht van uw oude naar uw nieuwe woning verhuizen, zodat de verhuizing voor u met zo min mogelijk stress verloopt.

Zo kunnen wij voor u de verhuisdozen in en uitpakken, de meubels demonteren en in uw nieuwe woning weer monteren en zaken zoals uw computer, televisie en audio apparatuur voor u af- en aankoppelen.

Ook kunnen wij er voor zorgen dat uw oude woning veeg schoon wordt opgeleverd.

Groot-goed verhuizingen

Ook als u zelf uw verhuizing doet, maar toch met enkele grote spullen zit zoals banken, kasten, bedden, witgoed etc. dan kunt u hiervoor ook terecht bij de Hilversumse Verhuis Service.

Wij kunnen u een offerte op maat aanbieden, of als u nog niet helemaal zeker weet wat er precies met de verhuizing mee gaat kunnen wij een uurtarief hanteren om de verhuizing voor u zo flexibel mogelijk te maken.

De- en montage werkzaamheden

U kunt er zelf voor zorgen dat de spullen die gedemonteerd en gemonteerd dienen te worden voor transport gedaan zijn, maar heeft u niet de juiste gereedschappen of kennis dan kunnen wij u altijd van dienst zijn om dit voor u te verzorgen.
Het kan gaan om uw kasten en bedden en ook tijdens uw bedrijfsverhuizing om uw archiefkasten, bureau`s etc..

Opslag van inboedels

Als u uw huidige woning heeft verkocht en nog geen nieuw adres heeft, of u gaat voor een langere tijd naar het buitenland dan bestaat de mogelijkheid om uw inboedel voor een korte of langere periode bij ons op te slaan.

Uw bezittingen worden bij u voor de deur geladen in de benodigde opslagkisten of opslagcontainer, waarna wij deze plaatsen in onze eigen verwarmde en beveiligde opslagruimte.

Piano en Vleugel transport

U heeft een piano of vleugel gekocht en u zit met het vervoer, de Hilversumse Verhuis Service verzorgt ook uw piano en vleugel transport.

Of het nu gaat om vervoer van en naar de begane grond, of dat het etages betreft door onze jarenlange ervaring is dit normaal gesproken geen probleem.
Wij kunnen desgewenst langs komen, om de situatie te bekijken omtrend de plaatsing van uw piano en vleugel.

Handyman service

De Hilversumse Verhuis Service bied u tevens de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Handyman Service tijdens uw verhuizing.

Door gebruik te maken van deze service kunnen onze kundige en gemotiveerde vakmensen u niet alleen helpen met het afnemen en ophangen van lampen, gordijnrails en schilderijen maar ook met het af- en aankoppelen van uw televisie, geluidsinstallatie of computer.

Voor meer informatie over particuliere verhuizingen, neem hier contact met ons op.