Verhuizing


Beste Margreet,

Wat een topverhuizing was het! Ik ben vanaf het eerste moment tot het laatste moment door jullie ontzorgt en dat was enorm fijn. Heel veel dank. 

Groeten van Rinze

Fam. WullingsWij zijn zéér tevreden met onze verhuizing met Hilversumseverhuisservice het contact met dit bedrijf was uiterst vriendelijk en prettig, er wordt goed omgegaan met je meubels alles wordt indien nodig ingepakt en gedemonteerd en later weer gemonteerd.

De verhuizers zijn zéér behulpzaam en vriendelijk kortom wij hadden geen beter verhuisbedrijf kunnen treffen HULDE !

 

Daniel Bal

Review: 5 sterren. Snelle verhuizing, vakkundig en vriendelijk. Zal iedereen Hilversumse verhuisservice aanraden.

Jorrit Visser

We zijn goed, snel en vakkundig geholpen bij onze verhuizing door de Hilversumse Verhuisservice. Iedereen is service gericht en zorgt voor een efficiënte verhuizing.
Met vriendelijke groet,

Jeroen de Jong

Rust en controle We zagen er best tegenop; onze verhuizing van Amsterdam naar Hilversum. Al onze verhuizingen hiervoor deed ik samen met vrienden. Die duurden altijd langer dan vooraf gedacht, waren aanleiding voor lage rugpijntjes en, eerlijk is eerlijk, één of twee beschadigen in oude en nieuwe woning. 

Tsja, verhuizen is toch een vak apart. En dat bleek wel toen ik de heren van de Hilversumse verhuisservice aan het werk zag. Rustig en beheerst zou hun motto kunnen zijn. Goed op elkaar ingespeeld en efficiënt gaan ze te werk. De hele verhuizing was in een paar uurtjes gepiept en ik heb me geen moment zorgen gemaakt over beschadigingen van m'n spullen of m'n net geschilderde nieuwe woning. Voor, tijdens en na de verhuizing wordt er fijn met je meegedacht waardoor je begrijpt waarom ze niet gewoon het Hilversumse verhuisbedrijf heten. 

De Hilversumse Verhuisservice: ik raad het je van harte aan.

Jeroen de Jong

Judith Coelers uit Hilversum

Bijzonder tevreden! Prima verhuisteam; aardig, behulpzaam en flexibel. Top.

Ann Cassano uit Amsterdam

We zijn op 7 feb 2013 verhuisd van 4 hoog naar een ander appartement op 4 hoog. Omdat we op een zolderverdieping wonen, wisten we niet zeker of we via de lift konden verhuizen. De HVS heeft voor ons het dakraam eruit getild, zodat toch alles via de lift kon. De verhuizing verliep snel en vlot, de HVS is stipt, precies, vakkundig, en vriendelijk, voor een goede prijs.

C. Veldhuis uit Loosdrecht

Binnen 1 jaar tijd zijn wij twee keer verhuisd met Hilversumse Verhuisservice. Zeer vriendelijk en behulpzaam en de verhuizers gaan heel efficiënt te werk. Op de verhuisdagen hebben we ons geen zorgen hoeven maken! Top, erg bedankt!

E. Stitzinger uit Naarden

Ik maak nu voor de 2e keer gebruik van de opslagservice. De planning en verhuizing/opslag zijn beide keren snel en soepel verlopen en voor een zeer scherpe prijs! Absoluut aan te bevelen!

Jan-Willem Teunisse uit Hilversum

Zeer prettige ervaring gehad met de Hilversumse Verhuisservice. In juli 2013 verhuisd. + reactie op offerteverzoek snel & kundig + vakkundig bedrijf + zeer vriendelijk en vrolijk personeel + afspraak = afspraak + veel ervaring (antieke kast 350 jr oud uit-en in elkaar gezet) + verhuizers gaan zeer zorgvuldig met de spullen om + zeer concurrerende all-in prijs, geen verrasingen achteraf + uitstekende after sales service + incl dozen en verpakkingsmateriaal KORTOM: ALLEMAAL PLUSSEN!