Jeroen de Jong

Rust en controle
We zagen er best tegenop; onze verhuizing van Amsterdam naar Hilversum. Al onze verhuizingen hiervoor deed ik samen met vrienden. Die duurden altijd langer dan vooraf gedacht, waren aanleiding voor lage rugpijntjes en, eerlijk is eerlijk, één of twee beschadigen in oude en nieuwe woning. 

Tsja, verhuizen is toch een vak apart. En dat bleek wel toen ik de heren van de Hilversumse verhuisservice aan het werk zag. Rustig en beheerst zou hun motto kunnen zijn. Goed op elkaar ingespeeld en efficiënt gaan ze te werk. De hele verhuizing was in een paar uurtjes gepiept en ik heb me geen moment zorgen gemaakt over beschadigingen van m’n spullen of m’n net geschilderde nieuwe woning. Voor, tijdens en na de verhuizing wordt er fijn met je meegedacht waardoor je begrijpt waarom ze niet gewoon het Hilversumse verhuisbedrijf heten. 

De Hilversumse Verhuisservice: ik raad het je van harte aan.

Jeroen de Jong

Lees meer

Ann Cassano uit Amsterdam

We zijn op 7 feb 2013 verhuisd van 4 hoog naar een ander appartement op 4 hoog. Omdat we op een zolderverdieping wonen, wisten we niet zeker of we via de lift konden verhuizen. De HVS heeft voor ons het dakraam eruit getild, zodat toch alles via de lift kon. De verhuizing verliep snel en vlot, de HVS is stipt, precies, vakkundig, en vriendelijk, voor een goede prijs.

Lees meer

C. Veldhuis uit Loosdrecht

Binnen 1 jaar tijd zijn wij twee keer verhuisd met Hilversumse Verhuisservice. Zeer vriendelijk en behulpzaam en de verhuizers gaan heel efficiënt te werk. Op de verhuisdagen hebben we ons geen zorgen hoeven maken! Top, erg bedankt!

Lees meer

E. Stitzinger uit Naarden

Ik maak nu voor de 2e keer gebruik van de opslagservice. De planning en verhuizing/opslag zijn beide keren snel en soepel verlopen en voor een zeer scherpe prijs! Absoluut aan te bevelen!

Lees meer

Jan-Willem Teunisse uit Hilversum

Zeer prettige ervaring gehad met de Hilversumse Verhuisservice. In juli 2013 verhuisd. + reactie op offerteverzoek snel & kundig + vakkundig bedrijf + zeer vriendelijk en vrolijk personeel + afspraak = afspraak + veel ervaring (antieke kast 350 jr oud uit-en in elkaar gezet) + verhuizers gaan zeer zorgvuldig met de spullen om + zeer concurrerende all-in prijs, geen verrasingen achteraf + uitstekende after sales service + incl dozen en verpakkingsmateriaal KORTOM: ALLEMAAL PLUSSEN!

Lees meer

Jannetje en Willem uit Hilversum

Geweldige mannen, laminaat vloeren in ons nieuwe huis gelegd, gordijnen en verlichting opgehangen, alles verhuist, alle meubelen weer netjes in elkaar gezet. Nog maals bedankt. Gr. Jannetje en Willem

Lees meer

Vladimir Cavalcanti uit Hilversum

Op 7 maart zijn we verhuisd naar een eengezinswoning in Hilversum Zuid. Jullie team waren simpelweg TOP KLASSE. Ze zijn vriendelijke, creatief, vakkundig en konden alles doen zonder een enkel krasje of beschadiging. Ik kan jullie bedrijf van harte aanbevelen. Bedankt voor een prima service en hou het zo! Vladimir Cavalcanti uit Hilversum

Lees meer

Prettig verhuizen met HVS

Dankzij de HVS hebben wij alles uit handen kunnen geven, wat ons een erg prettig gevoel gaf!! Met rust verhuizen is heerlijk en dat kan ik iedereen aanraden.

Lees meer