Ann Cassano uit Amsterdam

We zijn op 7 feb 2013 verhuisd van 4 hoog naar een ander appartement op 4 hoog. Omdat we op een zolderverdieping wonen, wisten we niet zeker of we via de lift konden verhuizen. De HVS heeft voor ons het dakraam eruit getild, zodat toch alles via de lift kon. De verhuizing verliep snel en vlot, de HVS is stipt, precies, vakkundig, en vriendelijk, voor een goede prijs.

Lees meer

C. Veldhuis uit Loosdrecht

Binnen 1 jaar tijd zijn wij twee keer verhuisd met Hilversumse Verhuisservice. Zeer vriendelijk en behulpzaam en de verhuizers gaan heel efficiƫnt te werk. Op de verhuisdagen hebben we ons geen zorgen hoeven maken! Top, erg bedankt!

Lees meer

E. Stitzinger uit Naarden

Ik maak nu voor de 2e keer gebruik van de opslagservice. De planning en verhuizing/opslag zijn beide keren snel en soepel verlopen en voor een zeer scherpe prijs! Absoluut aan te bevelen!

Lees meer

Jan-Willem Teunisse uit Hilversum

Zeer prettige ervaring gehad met de Hilversumse Verhuisservice. In juli 2013 verhuisd. + reactie op offerteverzoek snel & kundig + vakkundig bedrijf + zeer vriendelijk en vrolijk personeel + afspraak = afspraak + veel ervaring (antieke kast 350 jr oud uit-en in elkaar gezet) + verhuizers gaan zeer zorgvuldig met de spullen om + zeer concurrerende all-in prijs, geen verrasingen achteraf + uitstekende after sales service + incl dozen en verpakkingsmateriaal KORTOM: ALLEMAAL PLUSSEN!

Lees meer

Jannetje en Willem uit Hilversum

Geweldige mannen, laminaat vloeren in ons nieuwe huis gelegd, gordijnen en verlichting opgehangen, alles verhuist, alle meubelen weer netjes in elkaar gezet. Nog maals bedankt. Gr. Jannetje en Willem

Lees meer

Vladimir Cavalcanti uit Hilversum

Op 7 maart zijn we verhuisd naar een eengezinswoning in Hilversum Zuid. Jullie team waren simpelweg TOP KLASSE. Ze zijn vriendelijke, creatief, vakkundig en konden alles doen zonder een enkel krasje of beschadiging. Ik kan jullie bedrijf van harte aanbevelen. Bedankt voor een prima service en hou het zo! Vladimir Cavalcanti uit Hilversum

Lees meer

Prettig verhuizen met HVS

Dankzij de HVS hebben wij alles uit handen kunnen geven, wat ons een erg prettig gevoel gaf!! Met rust verhuizen is heerlijk en dat kan ik iedereen aanraden.

Lees meer

Snelle verhuizing

Door omstandigheden moesten wij snel verhuizen. De Hilversumse Verhuisservice ingeschakeld om te kijken of zij wat voor ons konden betekenen. Gelukkig kon dat! Met veel snelheid, maar ook grote zorgvuldigheid is een snelle verhuizing een feit. Erg bedankt voor de top service! Ik kan iedereen de Hilversumse Verhuisservice aanraden.

Lees meer