12967364_1721277211484610_7023472654437197798_o

Nieuwe wagens

Lang geleden in 1892 is het bedrijf opgericht door Jan Staalman. Hij is begonnen met alleen maar een bakfiets in zijn bezit en deed daar alle verhuizingen mee. Tegenwoordig kan niemand zich dat nog voorstellen. Alles wordt groter en mooier, alles om het de verhuizers zo makkelijk mogelijk te maken. Op de buitenlandse klussen krijgen ze vrachtwagens met slaapcabines mee, op alle wagens zitten laadkleppen en om het ze minder zwaar te maken hebben we de verhuisliften. Zo hoeven ze niet meer onhandig met touw en blok alles omhoog te hijsen.

In 1999 heeft Bram Staalman zijn bedrijf de Hilversumse verhuis service opgericht. Toen ook klein begonnen maar inmiddels al zo ver dat hij in bezit is van onder meer; 3 kleine vrachtwagens, 3 grote vrachtwagens, 2 service auto’s, 3 verhuisliften en 3 heftrucks. Dat is dus al heel wat meer. Maar natuurlijk willen we wel bij de tijd blíjven en moeten we zo nu en dan alles weer wat upgraden.

Vandaar dit bericht om u even voor te stellen aan onze nieuwe wagens! Op de foto boven dit bericht zijn onze nieuwe wagens te zien. Links op de foto de kleine vrachtwagen, een Mercedes.  En rechts op de foto de grote vrachtwagen voor onder andere de grote verhuizingen en buitenlandse klussen, een Scania.

Wij zijn er ontzettend blij mee en hopen hiermee weer net zo veel mooie verhuizingen te mogen doen als met de andere wagens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *